• 06-54760102
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Email instellen outlook

Om de email juist in te stellen in outlook dien je de volgende stappen te volgen.
In dit artikel gebruiken we regelmatig voorbeelddomein.nl of email@voorbeelddomein .nl het is de bedoeling dat je dit adres vervangt door je eigen domeinnaam of email adres.


Standaard gebruikt Edge de zoekmachine Bing. Logisch, want Edge en Bing zijn allebei van Microsoft. Maar wat als je liever met de browser van Google surft? Ga dan naar Geavanceerd en scrol helemaal omlaag.


Een wekker of alarm stellen we zonder na te denken vaak in op onze smartphone, maar Windows bevat ook gewoon zo’n functie.


Je kent het ongetwijfeld: je bent druk aan het werk en hebt daardoor een heleboel vensters openstaan. En dan heb je een document nodig dat alleen op het bureaublad staat. De eenvoudigste manier is om helemaal rechtsonder in beeld op dat kleine randje te klikken.


E-mails in uw postvak archiveren kan erg handig zijn wanneer bijvoorbeeld uw postvak vol zit of omdat u te veel e-mail in uw postvak heeft zitten waardoor het erg moeilijk is om oude e-mail terug te vinden.


In Office kunt u een wachtwoord gebruiken om te voorkomen dat anderen uw documenten, werkmappen en presentaties openen of wijzigen. U kunt dan gemakkelijk wachtwoorden verwijderen om de beveiliging van een document of werkmap op te heffen als alleen-lezen niet meer nodig is. U kunt ook documentbeveiliging gebruiken om de typen wijzigingen te beperken die revisoren kunnen aanbrengen.


Het leven van een systeembeheerder op de werkvloer gaat niet altijd over rozen. Collega’s hebben vaak een haat-liefdeverhouding met ze. Eigenlijk is het lastig om voor te stellen wat voor belangrijk werk ze eigenlijk doen. Als alle systeembeheerders een dag willen gaan staken, gaat het betalingsverkeer plat, loopt de ICT bij bedrijven in de soep en de gehele infrastructuur loopt vast. Hoe ga je eigenlijk effectief met een systeembeheerder om? Hieronder volgen zeven tips.


logo2022b