• 06-54760102
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Support

Diensten op maat afhankelijk van uw behoeften.

Support

Diensten op maat afhankelijk van uw behoeften.

Support

Diensten op maat afhankelijk van uw behoeften.

Als eenmaal uw website klaar is, beslist u zelf of u het onderhoud zelf doet of een onderhoudscontract neemt.coronamelder 1 Bij oplevering van de website zullen u wegwijs te maken in het beheersysteem zodat u zelf, op een relatief eenvoudige manier, uw website kan updaten of wijzigen. U hoeft hier geen diepgaande technische kennis voor te hebben. U kunt natuurlijk altijd ondersteunend contract nemen in geval u vragen heeft.

Heeft u regelmatig de behoefte om wijzigingen door te voeren en heeft u daar zelf geen tijd voor?  Dan kunnen wij  een onderhoudscontract voorstellen afhankelijk van uw noden. Zo weet u precies het budget dat u op jaarbasis moet voorzien zonder verrassingen.

Door de modulaire opbouw van ons systeem kan u altijd beslissen om extra opties/modules te nemen zoals bijvoorbeeld een fotogalerij, gastenboek, blog, multimedia zoals video's, ... Zo kan u op een budget vriendelijke manier de functionaliteit van uw website verder uitbouwen. Met de ingebouwde statistieken kunt u het succes en gebruik van uw website meten. Dit laat u toe om een beeld te krijgen van het aantal gebruikers en de wijze waarop zij uw website benutten. Deze informatie kan u gebruiken voor uw marketing acties en om uw website af te stemmen op het surfgedrag van uw bezoekers..