• 06-54760102
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nieuwe versie van WhatsApp voor Windows uitgebracht.

Nieuwe versie van WhatsApp voor Windows uitgebracht.

WhatsApp heeft een nieuwe versie van zijn app voor Windows uitgebracht. De app werkt voortaan zonder koppeling met een smartphone en kan ook op de achtergrond nieuwe berichten ontvangen. 

De Windows-app van WhatsApp werkte tot nu toe als doorgeefluik voor de mobiele app. Zonder actief gekoppelde smartphone met internetverbinding werkte de Windows-app niet. De nieuwe versie van WhatsApp voor Windows werkt echter zelfstandig en is bovendien niet meer gebaseerd op de webversie van WhatsApp.

De grootste verbetering in de WhatsApp-versie voor Windows is dat de app nu werkt zonder gekoppelde telefoon. Gebruikers kunnen appen vanaf hun pc zonder dat hun smartphone gekoppeld en in de buurt is. Wel moeten gebruikers de Windows-app eenmalig koppelen aan hun WhatsApp-account, door met hun smartphone een QR-code te scannen.

De Windows-app is nu ook sneller dan voorheen en hoeft niet actief open te staan om berichten te kunnen ontvangen. Die komen ook binnen wanneer de app gesloten is, net zoals bij veel andere mail- en berichtenapps het geval is.

(Bron: RTL-N)