• 06-54760102
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Support

Diensten op maat afhankelijk van uw behoeften.

Als eenmaal uw website klaar is, beslist u zelf of u het onderhoud zelf doet of een onderhoudscontract neemt.

Bij oplevering van de website zullen u wegwijs te maken in het beheersysteem zodat u zelf, op een relatief eenvoudige manier, uw website kan updaten of wijzigen. U hoeft hier geen diepgaande technische kennis voor te hebben. U kunt natuurlijk altijd ondersteunend contract nemen in geval u vragen heeft.

Heeft u regelmatig de behoefte om wijzigingen door te voeren en heeft u daar zelf geen tijd voor?  Dan kunnen wij  een onderhoudscontract voorstellen afhankelijk van uw noden. Zo weet u precies het budget dat u op jaarbasis moet voorzien zonder verrassingen.

Door de modulaire opbouw van ons systeem kan u altijd beslissen om extra opties/modules te nemen zoals bijvoorbeeld een fotogalerij, gastenboek, blog, multimedia zoals video's, ... Zo kan u op een budget vriendelijke manier de functionaliteit van uw website verder uitbouwen. Met de ingebouwde statistieken kunt u het succes en gebruik van uw website meten. Dit laat u toe om een beeld te krijgen van het aantal gebruikers en de wijze waarop zij uw website benutten. Deze informatie kan u gebruiken voor uw marketing acties en om uw website af te stemmen op het surfgedrag van uw bezoekers..